Esittelyssä Yoko hiihto ambassador Tiia Peltoniemi!

Hei, olen Tiia 33v ja asun Tahkovuoren kupeessa Nilsiässä. Luonto on minulle todella tärkeä paikka, ja täällä on loistavat olosuhteet liikkua luonnossa vuodenajasta riippumatta. 

Olen aina tykännyt hiihtää, mutta totaalisen hurahduksen hiihtoon koin muutama vuosi sitten. Nyt tulee hiihdettyä kesät talvet kaikki vapaa-aika, ja vähän enemmänkin. 

Minulla on 3-vuotias poika joka on myös innokkaasti aloitellut hiihtoharrastusta. 

Enimmäkseen treenaan ihan sen takia, koska rakastan sitä ja saan siitä hyvää oloa ja jaksamista hektiseen arkeen. Tänä talvena aion osallistua joihinkin massahiihtoihin. Erityisesti minua kiehtoo pitkänmatkan hiihdot ja olenkin omatoimisesti hiihdellyt sekä talvella että kesällä lenkkejä aina sinne 100km asti.

Minuun voi törmätä etenkin pohjois-savon laduilla. Lähialueen latuverkostoa tulee kierrettyä ahkerasti. Moikataan kun tavataan!