Tilaus ja toimitus

Tuotteiden hinta, toimitustavat ja toimituskulut ilmoitetaan tuotesivulla. Ilmoitamme tuotesivuilla myös mahdolliset tuotteen saatavuuteen liittyvät rajoitukset. 

Asiakas voi tehdä tilauksen verkkokaupassa joko rekisteröidyttyään palvelun käyttäjäksi tai ilman rekisteröitymistä. Tehty tilaus sitoo asiakasta.

Toimituskäytäntö

Keräämme ja lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Paketit lähtevät meiltä pääsääntöisesti 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. 

Mikäli tilatun tuotteen osalta ilmenee toimitusvaikeuksia, asiakaspalvelumme on suoraan yhteydessä asiakkaaseen. Saldovirheen sattuessa palveluntarjoaja ilmoittaa asiakkaalle saldovirheestä ja hyvittää toimittamattoman tuotteen arvon tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Toimitukset kotimaassa:
Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Matkahuollon tai Postin välityksellä pakettina, jota voit seurata lähetystunnuksella.

Seuraa pakettia - Matkahuolto

Seuraa pakettia - Posti

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat toimitustavat Suomeen:

Matkahuollon Lähellä-paketti / 6,90 EUR

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. 

Matkahuollon Kotijakelu / 9,90 EUR

Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana: Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Vastaanottajan luvalla toimitus voidaan jättää myös ilman vastaanottajan kuittausta kotiovelle. 

  Postipaketti / 7,50 EUR

Perillä 1–2 arkipäivää lähettämisestä. Noudettavissa 7 päivän ajan. Seurattavissa.
Postilla on eniten noutopaikkoja koko Suomessa – katso sijainnit ja aukiolo. Lähetyksen kulkua voi seurata netissä tai OmaPosti-sovelluksella. Posti on kotimainen ja ympäristövastuullinen valinta.

  Postin kotiinkuljetus 12,90 EUR

Toimitus ovelle itsellesi sopivaan aikaan klo 9–21. Seurattavissa.

Kaupunkialueilla voit valita toimitusajan useista eri vaihtoehdoista. Haja-asutusalueilla saat puhelinsoiton etukäteen. Lähetyksen kulkua voi seurata netissä tai OmaPosti-sovelluksella. Posti on kotimainen ja ympäristövastuullinen valinta.

Nouto myymälästä aukioloaikoina / 0 EUR

International customers

We are currenty shipping items various European countries, please check countries listed at checkout. 

We collect and send products every weekday. As a rule, packages leave us within 1-3 business days of the order.

 If there are delivery difficulties regarding the ordered product, our customer service will contact the customer directly. In the event of a stock error, the service provider informs the customer of the stock error and credits the value of the undelivered product to the payment method used in the order.

International deliveries:
Delivery costs include shipping and packaging costs.

For shipping we use Posti Parcel Connect, Postnord or UPS depending shipping location. Customer will receive tracking code from courier to track delivery.

Posti

The shipment is delivered to the recipient's address. If the recipient cannot be reached during delivery, the shipment can be picked up at the nearest Posti service point.

PostNord

Shipments are generally delivered to the recipient within 2-6 working days from the date of departure, depending on the zone. More delivery details from PostNord

UPS Standard

UPS leaves the shipment at the nearest Access Point if the customer cannot be reached during delivery. The UPS driver can also leave the package in a 'safe place' if the recipient cannot be reached during delivery.

UPS does not call the customer before delivery.