Tilaus ja toimitus

Tuotteiden hinta, toimitustavat ja toimituskulut ilmoitetaan tuotesivulla. Ilmoitamme tuotesivuilla myös mahdolliset tuotteen saatavuuteen liittyvät rajoitukset. 

Asiakas voi tehdä tilauksen verkkokaupassa joko rekisteröidyttyään palvelun käyttäjäksi tai ilman rekisteröitymistä. Tehty tilaus sitoo asiakasta.

Toimituskäytäntö

Keräämme ja lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Paketit lähtevät meiltä pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. 

Yokokauppa toimittaa tällä hetkellä tilauksia kotimaahan poislukien Ahvenanmaa.

Mikäli tilatun tuotteen osalta ilmenee toimitusvaikeuksia, asiakaspalvelumme on suoraan yhteydessä asiakkaaseen. Saldovirheen sattuessa palveluntarjoaja ilmoittaa asiakkaalle saldovirheestä ja hyvittää toimittamattoman tuotteen arvon tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Toimitukset kotimaassa:
Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Matkahuollon välityksellä pakettina, jota voit seurata lähetystunnuksella.

Seuraa pakettia - Matkahuolto

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat toimitustavat:

Matkahuollon Lähellä-paketti / 6,90 EUR

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. 

Matkahuollon Kotijakelu / 9,90 EUR

Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana: Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Vastaanottajan luvalla toimitus voidaan jättää myös ilman vastaanottajan kuittausta kotiovelle. 

 Nouto myymälästä aukioloaikoina / 0 EUR